logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De politie vraagt om hulp om vast te stellen welke twee mannen een hond in een zak hebben weggegooid in de prullenbak.

Zulke situaties leiden elke keer weer tot veel verontwaardiging maar gelukkig blijven galmen ze nog lang na! De politie van Głogów vraagt om hulp bij het identificeren van twee mannen die op 4 februari 2018 rond 16.20 aan de Aleja Wolności op beestachtige wijze een puppy wilden vermoorden.

Het hondje werd door een van de mannen in een vuilnisbak op straat gegooid. Hij zat in een strak dichtgeknoopte plastic zak zonder lucht. Zo ging het dier een zekere dood tegemoet maar gelukkig kwam er net een paar uit de winkel dat zag dat er iets bewoog in de vuilnisbak. Met een schaar die ze leenden van de winkelier lukte het om de puppy te bevrijden.

De politie heeft vastgesteld dat de mannen op zeer wrede wijze te werk zijn gegaan. Er zijn videobeelden verzameld en woordvoerder Bogdan Kalata vraagt iedereen om hulp bij het vaststellen wie en waar deze mannen zijn. Kijk ook even:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

En dit is de puppy die ze wilden kwellen. Gelukkig gaat het goed met hem en hij heeft al een nieuw baasje. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat deze dierenmoordenaars hun straf krijgen.

Deel dit! Misschien dat iemand deze twee herkent.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x