logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ouders huilen om hun 12-jarige zoon. Hij is overleden ten gevolge van pesterijen op school.

Andrews moeder herinnert zich hem als volgt:

"Andy was verzot op koken. Niet alles lukte maar het was een grote passie. Soms kwam ik thuis van mijn werk en stond er op mijn nachtkastje iets dat hij bereid had. Hij probeerde altijd iets uitzonderlijks voor me te doen".

Cheryl en haar man weten zich nog geen raad met het overlijden van hun zoon. Ze missen hem vreselijk maar proberen er toch alles aan te doen om dit soort tragedies in de toekomst te voorkomen. Ze weten dat ze te weinig hebben gedaan toen het nog niet te laat was...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Hoewel ze de zaak hadden aangekaart bij de directie kon niemand Andrew helpen. De ouders van pestende kinderen reageerden niet en stelden dat Andrew raar was en hun kinderen dus geen vrienden met hem hoefden te zijn. Toch is er nog een groot verschil tussen een gebrek aan sympathie en een gebrek aan respect en niet iemand met rust kunnen laten die anders is.

Net als Andrews ouders hopen wij dat zijn tragische lot anderen de ogen opent. We mogen kinderen elkaar niet laten terroriseren. En ouders moeten hun uiterste best doen zodat hun kind op school goed wordt behandeld. Een klacht indienen bij de rector is niet altijd genoeg!

Dit mag nooit meer gebeuren! Deel dit artikel zodat iedereen kan zien wat er kan gebeuren als je een oogje toeknijpt bij geweld op school en er geen reële hulp is voor slachtoffers van treiterijen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x