logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij verzorgde een uil en nam voor zijn gezelschap ook een kat. Bekijk de schattige foto's.

Japan is voor ons qua cultuur ver weg en minstens zo interessant. Daar is ook het idee ontstaan van kattencafés. Het ontbreekt niet aan vrijwilligers die graag een bakje koffie doen in de aanwezigheid van katten, die een ontspannende werking hebben op de hardwerkende en gestresste Japanners. De meesten van hen kunnen geen huisdier nemen, meestal omdat ze de meeste tijd op hun werk doorbrengen... Daarom zijn 'cat coffees' ook zo populair. Een van deze cafés is Hokulou Coffee in Osaka. Hier tref je niet alleen katten aan maar ook... een schattig uiltje.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De vijfjarige uil genaamd Fuku-chan en het katje Marimo zijn beste vrienden geworden. De eigenaar van het café, Ritsuko Nagahara, heeft gezorgd voor gezelschap voor de uil. Het nemen van een kat bleek een schot in de roos!

De uil en de kat wijken geen moment van elkaar en zijn bovendien een lokale attractie geworden. Eigenaar Ritsuko mag niet klagen het aantal klanten want iedereen wil deze bijzondere vrienden met eigen ogen aanschouwen.

Als jij ook gelooft dat we van dieren kunnen leren dat je vrienden kunt zijn ondanks grote verschillen, deel dan dit artikel! En bekijk natuurlijk de video:

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x