logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een woedende moeder van een meisje van 9 dat gepest werd op school, reageerde op genadeloze wijze.

Pesterijen op school zijn zo'n groot probleem dat iedereen er wel van heeft gehoord. Toch knijpen veel directies, leraren en ook ouders een oogje toe en laten kwetsende kinderen hun gang gaan. Aimee Johnson besloot meteen in te grijpen toen ze hoorde dat haar 9-jarige dochtertje Jayden slachtoffer was geworden van schoolgenoten. De boze vrouw voegde deze tekst toe aan Jaydens foto's:

"Dit is niet normaal! Mijn dochter wordt voortdurend lastiggevallen in de schoolbus door drie jongens. Dit herhaalt zich elke dag sinds we naar Louisburg zijn verhuisd. Ook is Jayden voor de derde keer in vier maanden slachtoffer geworden van fysiek geweld.

Dit keer hadden ze haar waterfles afgepakt om haar hiermee op haar hoofd te slaan. Ze noemen mijn dochter lelijk en dom. De eerste twee van zulke situaties heb ik bij de directie gemeld. Toen is mij beloofd dat de jongens tot de orde zouden worden geroepen maar dit is niet gebeurd.

Mijn dochter is 9. Moeders! Leer jullie zonen om nooit agressief te doen tegen meisjes. Er zijn teveel zelfmoorden van geterroriseerde leerlingen. Ik sta niet toe dat dit ook mijn kind overkomt. Ik zal alle informatiekanalen erover informeren tot ik zeker ben dat Jayden kan rekenen op gerechtigheid".

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het lijkt erop dat de dreigementen van de vastberaden moeder effect hebben gehad, want de politie heeft interesse gekregen in de zaak. Het meisje heeft ook enorme steun online gekregen. Mensen schrijven dat ze mooi en slim is en ze de opmerkingen van de jongens moet negeren. Helaas zijn meisjes van die leeftijd heel gevoelig...

Het mag niet zo zijn dat een kind huilt door een ander kind... Laat het nooit zover komen! Reageer altijd! Begin met het delen van de oproep van deze moeder.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x