logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Terwijl reddingswerkers vochten voor iemands leven, beviel haar de aanblik van de ambulance niet. Nu moet ze de consequenties ondergaan.

Een verkeerd geparkeerde auto die twee parkeerplaatsen bezet houdt, een geblokkeerde uitrit of in de file staan; het kan bij iedere chauffeur leiden tot een woedeuitbarsting, maar er zijn ook situaties waarin iedereen naar zijn verstand en empathie moet luisteren. Helaas liet de 26-jarige Kristy Shrarman dit na. De Britse uit Stoke-on-Trent werd boos op een ambulance en besloot te kennen te geven dat ze niet wenste dat iemands leven gered werd in haar straat...

De vrouw was boos dat er een ambulance voor de deur geparkeerd stond en schreef op een briefje:

"Als deze ambulance niet van een van de bewoners van deze flat is dat mag hij hier niet staan. Het kan me niet schelen of de weg opgebroken is of wat de reden ook mag zijn. Haal die wagen onmiddellijk hier weg".

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De Britse had duidelijk niet verwacht dat stevige kritiek haar deel zou zijn, en dat niet alleen van Katie Tudor, die op de betreffende dag ambulancemedewerker was. De beledigde Katie zei dat mensen hun werk niet respecteren en niet inzien wat ze voor anderen doen (althans, tot het moment dat ze zelf hulp nodig hebben). Velen realiseren zich niet dat de chauffeur van een ambulance niet de weg blokkeert om te pesten maar omdat hij met zijn team probeert om iemands leven te redden.

Dit keer liet Katie niet over zich heen lopen... Ze ging met Kristy's briefje naar de politie en die besloot de vrouw aan te houden voor het hinderen van medisch personeel. Waarschijnlijk staat haar zelfs een rechtszaak te wachten.

Misschien dat dit een goede waarschuwing is voor alle mensen die het werk van medische reddingsdiensten niet op waarde schatten.

Laten we mensen die andermans levens proberen te redden niet hinderen bij hun werkzaamheden. Deel dit artikel.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x