logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als je over 5 van deze 6 eigenschappen beschikt, ben je geboren om alleen te wonen.

4. Duidelijke grenzen

Niemand gelooft zo zeer in grenzen als een einzelgänger! Hij leeft in harmonie met de stelling dat een goede omheining de beste buurman is. Hij is helemaal niet blasé of asociaal maar voelt zich gewoon onprettig wanneer iemand te diep in zijn privéleven duikt. Dat geldt ook voor ruimte. Een solitaire wolf loopt liever alleen door de regen naar huis dan dat hij gepakt in een bus vol mensen staat. Hij houdt gewoonweg van zijn privacy en beschermt deze.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

5. Intuïtie en empathie

Niemand heeft zo'n geweldige intuïtie als een einzelgänger. Dit kan komen omdat hij liever anderen van dichtbij bekijkt dat deel te nemen aan hun leven. Hij kan makkelijker objectief oordelen omdat hij niet te zeer betrokken is. Dit weerhoudt hem er overigens helemaal niet van om diepe gevoelens te ondergaan bij maatschappelijk onrecht of leed berokkend door anderen. Einzelgängers zijn zeer empathisch en willen daarom soms niet dat iemand te dichtbij komt; ze beleven liefde en negatieve emoties heel sterk.

6. Ze houden van zichzelf

Wie niet van zichzelf houdt kan niet goed alleen zijn. Daarom respecteren einzelgängers zichzelf, zijn ze tevreden met hun uiterlijk en accepteren ze zichzelf. Deze eigenschap ontbreekt bij heel veel mensen.

Ken je iemand die deze test graag zou willen doen? Stuur hem deze link!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x