logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als je over 5 van deze 6 eigenschappen beschikt, ben je geboren om alleen te wonen.

Einzelgängers worden ten onrechte door de maatschappij gestigmatiseerd. Ze worden beschouwd als minderwaardig of iemand die pech heeft gehad in het leven. Iedereen wenst hem geluk en een wederhelft, maar wie heeft er aan gedacht dat deze personen helemaal niet eenzaam hoeven te zijn?! Solitaire wolven houden van stilte en rust, hoeven geen conflicten en kleine drama's en kunnen uitstekend hun tijd plannen. Bekijk of jij zo'n solitaire wolf bent. Je moet aan 5 van de 6 onderstaande eigenschappen voldoen.

1. Een hekel aan minidrama's

Einzelgängers houden helemaal niet van kleine drama's, jaloeziescènes, geroddel, ruzies. Daarom houden ze zich liever terzijde, of ze nu praten over hun familieleven of verhoudingen op het werk. Dit is geen antipathisch gedrag; einzelgängers zijn immers geweldige en grappige gesprekspartners en gaan af en toe graag uit voor een biertje met vrienden, maar... alleen wanneer ze daar echt zin in hebben. Voor overige twijfelachtige aspecten van het sociale leven zoals ruzies, gedeelde smart en onenigheden bedanken ze vriendelijk.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Tijd is goud waard

Voor hen is tijd het grootste goed en daarom respecteren ze niet alleen hun eigen tijd maar ook die van anderen. Ze zijn stipt, zeggen geen afspraken af op het laatste moment en plannen hun dag goed in. Natuurlijk vinden ze daarbinnen altijd enkele uurtjes voor zichzelf alleen, om te sporten, een goed boek te lezen of een wandeling te maken. Ze waarderen deze momenten van alleen zijn als ware het een godsgeschenk. Ze hebben tijd nodig om te herstellen en dit momentje voor henzelf geeft hen veel energie en ontspanning.

3. Zelfbewustzijn

Niemand die zichzelf zo goed kent als een einzelgänger. Dat komt omdat hij tijd heeft om op zichzelf te focussen. Zo verspilt hij geen tijd met verkeerde mensen, neemt hij niet teveel hooi op zijn vork maar ontwikkelt hij zich in de juiste richting. Deze personen zijn dan ook vaan beroepsmatig succesvol. Zelfbewustzijn betekent ook dat ze niet in paniek raken bij problemen. Ze zoeken gewoon eigenhandig een oplossing.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x