logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Er was geen donor voor hun dochtertje... Ze deelden deze aangrijpende foto's met de rest van de wereld om mensen aan te grijpen.

De inmiddels tweejarige Adalynn belandde weer in het ziekenhuis na een onverwachte inwendige bloeding. Haar longen liepen vol met bloed en de hersenen kregen niet genoeg zuurstof... De gevolgen waren vreselijk: ze liep ernstige hersenschade op dus orgaantransplantatie (zelfs als er een donor gevonden zou worden) was geen optie meer. Kristin en Justin realiseerden zich dat hun dochtertje alleen nog kunstmatig in leven werd gehouden. Ze wisten dat ze haar moesten laten gaan en anderen het leven redden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op het allerergste moment meldde zich de fotograaf Suha Dabit, die zelf een dochtertje heeft dat op een harttransplantatie wacht. Ze wilde een afscheidsfoto nemen en zo het publieke bewustzijn aanwakkeren.

Laten we ons hart niet meenemen in het graf! Het kan verder leven in een ander mens en had zo bijvoorbeeld de kleine Adalynn kunnen redden. Voor haar is het al te laat maar voor veel anderen is er nog hoop.

Deel het verhaal van Adalynn Grace zodat ze nooit vergeten zal worden.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x