logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Artsen onderschatten zijn geval en stuurden hem naar huis met de diagnose 'constipatie'. 24 uur later vond zijn vader hem dood in bed.

Ongeluk kan letterlijk op ieder moment toeslaan en dan is het vaak afhankelijk van de artsen of de patiënt overleeft. Helaas worden bepaalde symptomen vaak onderschat, zo ook in het geval van de 17-jarige Jack Dunn uit Porth in Wales, die 24 uur na zijn ontslag uit het ziekenhuis overleed.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op een zekere dag had Jack al 's ochtends last van hevige buikpijn en kon niet eens meer lopen. Zijn ouders brachten hem naar het ziekenhuis, waar na enkele tests werd vastgesteld dat het om een pijnlijke variant van constipatie zou gaan. De tiener kreeg een laxeermiddel en werd naar huis gestuurd.


De volgende ochtend trof zijn vader hem dood in bed aan.

De wanhopige Kieron vertelt wat er was gebeurd met zijn zoon:

"We brachten hem naar het ziekenhuis en vertrouwden volledig op de artsen en hun diagnose. Jack leed zo hevig dat hij niet kon bewegen. Na het maken van een scan stelde de arts dat Jack last heeft van constipatie."

Door nalatigheid verloor een 17-jarige het leven. De autopsie wees uit dat er gevaarlijke veranderingen hadden plaatsgevonden in het lichaam, maar niemand had zijn bloed onderzocht... Lees verder.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x