logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Na twee ellendige jaren in het asiel rook deze hond plots een bekende geur. Haar reactie roert tot tranen.

Pakita zat twee jaar geleden in dierenasiel El Arca Animal Party in Mar Chiquita in Argentinië. Vrijwilligers die haar aantroffen, konden haar baasje niet vinden. Omdat jonge honden veel sneller worden geadopteerd dan oude als Pakita, namen haar kansen op een nieuw huis met de dag af. Het is nauwelijks te beschrijven hoe rot de arme Pakita zich gevoeld moet hebben, eenzaam op een geheel vreemde plek.

Vrijwilligers van Arca Animal probeerden voortdurend een huis te vinden voor Pakita. Ze besloten een foto te maken om op Facebook te zetten en zo een familie te kunnen inspireren om haar in huis te nemen. Dit bleek moeilijker dan gedacht. Toen ze een foto probeerden te maken, dook de schuwe Pakita weg. Uiteindelijk lukte het om haar vast te leggen en een goeie advertentie te zetten.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"We kregen bijna meteen een bericht van een vrouw die zei dat de hond van haar zoon was en dat die naar haar op zoek was", vertelt Ferreyra in een interview voor The Dodo. De vrouw zei dat haar zoon Ariel Naveira de hoop al had opgegeven dat hij zijn Pakita opnieuw zou zien.

De volgende dag ging haar zoon naar het asiel om te kijken of Pakita inderdaad zijn hond was. Ze had duidelijk iets nodig om ervan overtuigd te raken dat Ariel Naveria haar baasje was. Toen ze haar naar haar baasje brachten, was ze niet zeker of hij het was. Ze verborg zich achter een van de vrijwilligers maar was toch nieuwsgierig. Toen rook ze een bekende geur en precies dat moment kun je zien op het filmpje. Zo'n mooi moment zie je niet vaak in het leven. Pakita is zo gelukkig dat ze begint te blaffen en grommen.

We zijn ontzettend blij dat Pakita thuisgekomen is! Je kunt alles zien op de video hieronder. Deel deze met familie en vrienden als je het mooi vond.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x