logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als je in het begin van de vriendschap deze 15 eigenschappen ontdekt, vlucht dan voor het te laat is!

Veel vrouwen beklagen zich dat hun levenspartner diametraal is veranderd na de bruiloft. Dat is niet helemaal waar... Veel dames willen gewoon niet zien dat hun liefste niet diegene is die ze zouden willen. Ze knijpen een oogje toe bij verontrustend gedrag en luisteren niet naar hun eigen intuïtie, die er immers maar zelden naast zit.

Psychologen waarschuwen dat vrouwen de 15 onderstaande eigenschappen van iedere typische vrouwenverslinder vaak niet willen zien van. Zo komen ze terecht in een toxische relatie waarin ze psychisch worden verwoest en waar een uitweg lastig is. Bekijk of je deze eigenschappen niet bij je eigen partner ontdekt voor het te laat is:

1. Altijd in de verdediging

Iedereen maakt wel eens een fout, en de meeste mensen kunnen dit toegeven en sorry zeggen. De beschreven man kan dit niet. Hij zal fouten ontkennen, anderen de schuld geven en agressief zijn gelijk verdedigen. Hij is van mening dat hij zich nooit vergist maar altijd anderen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Geen respect voor jouw naasten

Natuurlijk valt niet elk familielid automatisch in de smaak bij je partner en er hoeft geen warme band te ontstaan, maar iedereen verdient respect. Wanneer jouw partner voortdurend slecht praat over je familie, met iedereen ruzie zoekt en ongemakkelijke situaties creëert, is dat geen goed teken.

3. Afsnijden van vrienden

Iemand die psychisch kwelt, houdt niet van confrontaties met anderen en wil zekerheid dat zijn slachtoffer alleen voor hem is. Daarom verwijdert hij zijn vriendin langzaam van haar vrienden, die haar de ogen zouden kunnen openen. Hoe minder naasten om haar heen, hoe groter de afhankelijkheid van de toxische partner en hoe steviger de controle.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x