logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wat zij vereeuwigden op foto, veroorzaakt kippenvel.

Iedereen houdt wel van een feestje in goed gezelschap en op een mooie locatie. Een groep meiden uit Schotland had een hotel aan een prachtig meer uitgekozen. Ze wilden een foto maken als aandenken dus gingen ze voor het gebouw staan. Daar aan het Loch Eck meer legden ze iets angstaanjagends vast.

Toen het meisje aan de linkerkant haar hand opstak voor de volgende foto, scheen het daglicht op een onverwachte gast...

SOURCE: Imgur
Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op de foto verscheen een klein jongetje... De meisjes schrokken want ze wisten zeker dat hij niet in de buurt geweest was. Er was zelfs geen enkel kind in het hotel!

Eenmaal binnen zochten de meiden naar de geschiedenis van het object en toen bleek dat lang geleden in het meer een vierjarig jongetje was verdronken, nu bijgenaamd The Blue Boy.

Nog intrigerender is dat de werknemers en andere hotelgasten menen dat in kamer nummer 4, waar het jongetje met zijn moeder was verbleven, iemands aanwezigheid gevoeld kan worden wanneer je er dingen verplaatst, en er soms natte voetsporen van het jongetje te zien zijn.

Zou jij in die kamer durven slapen?

Deel en vraag je vrienden naar hun mening.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x