logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een jonge vrouw zag hoe een oude man met tranen in zijn ogen een cadeau weggooide op aandringen van het vliegveldpersoneel. Wat ze in de vuilnisbak vond, brak haar hart.

We weten allemaal dat de veiligheidsregels op luchthavens streng moeten worden opgevolgd maar soms zijn dingen die niet mogen zo onlogisch of gewoon treurig. Zo was het in het geval van een ouder echtpaar, dat voor het eerst naar zijn kleinkind vloog, een geadopteerd meisje. Ze hadden een speciaal cadeau voor haar gemaakt om te laten zien dat ze al heel veel van haar hielden. Helaas werd dat plan op het vliegveld gedwarsboomd.

Amarri Hernandez en haar vriend, die je op de foto's ziet, waren getuigen van deze onprettige situatie. Ze zagen hoe de oudere man met tranen in zijn ogen voorzichtig het cadeau in de vuilnisbak gooide. Ze hoorden hem nogmaals vragen of hij het cadeau niet ergens kon opbergen en ophalen bij terugkomst, maar de douanier toonde geen enkele empathie. Gelukkig besloot Amarri's vriend het geschenk uit de prullenbak te vissen, in de hoop dat hij het aan het oude paar kon teruggeven.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Binnenin zaten twee sneeuwballen met foto's en de gegraveerde tekst: "We houden van je, Katie. Oma en Opa". Helaas was er verder geen informatie, dus besloot Amarri om het hele voorval op Facebook te zetten, een foto toe te voegen en om hulp te vragen bij het zoeken naar Kate's grootouders.
,br> Zo gebeurde het dat de post wel 40 duizend keer gedeeld werd! Uiteindelijk werd het bericht ook gelezen door een winkelier in wiens winkel de sneeuwbal besteld was. De man gaf hen het telefoonnummer van Linda Modry en zo kon het gelukkige echtpaar hun bijzondere geschenk toch weer ophalen. Voor Linda en Bill betekende dit enorm veel!

Amarri vindt zelf dat ze niets speciaals heeft gedaan omdat mensen goed voor elkaar moeten zijn. Dat is in theorie natuurlijk ook zo maar in de praktijk is het vaak toch net even anders. Daarom schrijven wij vaak over dit soort mooie gebaren en belangeloze hulp.

Reageerden meer mensen maar zo mooi als zij! Het delen waard.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x