logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als je op een parkeerplaats een auto voor je ziet staan met de koplampen aan, vlucht dan meteen!

Dieven houden van winkelcentra. In grote menigten is het makkelijk om een portemonnee te stelen en vervolgens te verdwijnen in de mensenmassa. Oplichters maken ook graag gebruik van parkeerplaatsen voor grote supermarkten en winkelcentra, en nu hebben ze een nieuwe methode bedacht om de nieuwe eigenaar te worden van onze spullen, zo waarschuwt de politie van South Carolina. Dit is belangrijk, omdat deze manier van stelen steeds populairder wordt in veel landen.

De politie kreeg verschillende meldingen binnen over gevaarlijke situaties op parkeerplaatsen. Een jonge vrouw belde op om te vertellen dat ze met de boodschappen bij haar auto stond en al wilde instappen, toen een auto die tegenover haar stond haar ineens verblindde met zijn koplampen. De verbaasde en geschrokken vrouw zag niet eens hoe vreemden aan de deur van haar auto trokken. Gelukkig was die nog op slot dus ontsnapten de dieven zonder auto.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Oplichters kiezen vaak vrouwen als slachtoffer omdat ze denken dat die sneller schrikken door het verblindende licht van de auto.

Als we op een parkeerplaats een vreemde situatie zien, bijv. een auto naast ons met de motor aan en iemand die er doelloos omheen loopt, laten we dan op onze hoede zijn!

Vooral dames moeten onthouden dat er gevaar dreigt. De politie waarschuwt dat we altijd goed om ons heen moeten kijken wanneer we met de boodschappen teruglopen naar de auto.

Deel deze waarschuwing beslist met vrienden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x