logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Sinds ik deze fouten niet meer maak bij het opladen van mijn telefoon, gaat de batterij veel minder snel leeg!

In deze tijden is een mobiele telefoon absolute noodzaak. Vooral de iPhone, niet de goedkoopste, is zeer populair. Daarom doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat de batterij zo lang mogelijk meegaat, hoewel de prestaties vaak snel achteruitgaan. Dat is ook niet verwonderlijk als je bedenkt wat we allemaal met het apparaat doen: communiceren, muziek luisteren, GPS, internet etc. Gelukkig kun je de levensduur van de batterij verlengen! Lees hieronder welke fouten je echt moet vermijden:

1. Laad de telefoon nooit de hele nacht op!

De meeste mensen laten hun telefoon de hele nacht aan de lader liggen en weten niet dat te lang opladen funest is voor de batterij! Door overmatig opladen verkleint de daadwerkelijke oplaadcapaciteit. Je kunt de batterij beter een paar keer per dag opladen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Laat de batterij niet geheel ontladen!

Lithium-ion-batterijen mogen niet overmatig worden opgeladen maar ook niet volledig leeglopen. Volgens experts dien je de telefoon op te laden zodra het laatste energiestreepje zichtbaar is. Wacht dus niet te lang.

3. Niet kabelloos opladen!

Opladen zonder kabel wordt steeds populairder, maar je kunt dit beter bewaren voor specifieke situaties. Op de lange termijn is het namelijk slecht voor de batterij.

Op de tweede pagina vind je de volgende adviezen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x