logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Bal je vuist en bekijk vervolgens wat dit over jou zegt!

In veel gevallen reageert ons lichaam op een instinctieve manier, zo ook tijdens het ballen van de vuisten. Niemand leert ons hoe je dit doet; dit gaat geheel vanzelf. Op deze manier kunnen we meer over onszelf te weten komen...

Alle vingers rond de duim geklemd

Als je je vuist zo balt als op de foto, ben je volgens anderen een creatief en intelligent persoon. De omgeving wordt makkelijk beïnvloed door je enthousiasme en aanstekelijke vreugde. Iedereen waardeert je gevoeligheid en artistieke zintuigen.

Je ziet jezelf - en terecht! - als rustig en voorzichtig persoon die van de natuur houdt. Je zwijgt liever dan dat je iets zegt onder invloed van negatieve emoties. Ook houd je niet van explosieve relaties maar geef je de voorkeur aan huiselijke rust en ontspanning met een geliefd persoon. Je bent vergevingsgezind en doet zelf geen anderen kwaad.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Je duim over alle vingers heen

In de ogen van anderen ben je sympathiek en win je snel iemands vertrouwen omdat je charismatisch bent. Mensen tonen vaak respect omdat je intelligent, eerlijk, gul en prettig in de omgang bent. Je zelfrespect wordt bewonderd. Je bent een soort kameleon die zich kan aanpassen op de situatie maar nooit zijn eigen principes aan de kant zet.

Weinig mensen weten dat je eigenlijk vaak vermoeid bent door sterke angsten, heel gevoelig bent en bang bent om te worden gekwetst. Je houdt van het wederzijdse, dus niet alleen geven maar ook nemen. Je komt moeilijk los van het verleden en gaat daarom niet graag nieuwe relaties aan.

Duim op één vinger

Volgens anderen is je sterke kant je intuïtie en voorstellingsvermogen. Vrienden waarderen je gulheid, eerlijkheid en onzekerheid wanneer iets je niet bevalt. Je houdt ervan om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen te ondergaan, waardoor je soms ongeduldig bent. Je hebt veel gevoel voor humor en trekt hiermee mensen aan. Je bent een geboren leider.

Je ziet jezelf als een behoorlijk zelfverzekerd iemand maar het ontbreekt je daarbij niet aan eerlijkheid, respect tegenover anderen en goedheid. Dit laatste bezorgt je nog wel eens problemen omdat sommigen deze goede eigenschap van je misbruiken. Gelukkig voel je intuïtief aan wie slechte intenties heeft. Wat gevoelens betreft, praat je niet graag over je emoties.

Deel dit artikel met je vrienden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x