logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Als ze eerder had geweten wat deze gewoonte voor een invloed op haar had, was ze nu niet ziek geweest. Nu waarschuwt ze anderen.

Iedereen denkt hetzelfde bij het zien van zo'n mooi meisje als de 27-jarige Tawny Dzierzek. Op internet wordt ze massaal gegoogeld vanwege haar uitzonderlijke schoonheid en klassieke gezichtslijnen. Schijn bedriegt! Tawny had zich niet aangesloten bij alle vrouwen die populariteit proberen te winnen via Instagram. Zij deelde foto's van het verloop van haar ziekte...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De in de staat Kentucky woonachtige Tawny ging jarenlang naar de zonnebank. Ze had zelfs haar eigen apparaat thuis en gebruikte het tenminste 4 keer per week! Haar vriendinnen deden hetzelfde; iedereen wilde mooi bruin zijn en blijven. Het resultaat kun je zien op de foto's. Nee, dit is geen huidinfectie, het is een veel erger probleem.


Zo ziet huidkanker eruit. Toen een van Tawny's vriendinnen ziek werd aan een melanoom, ontstond de angst dat dit kwam door overmatig gebruik van de zonnebank. Tawny besloot zich te laten onderzoeken... Sindsdien heeft ze al vijf keer huidkanker overwonnen. Iedere levensreddende behandeling eindigt zoals je op de foto kunt zien.

Tawny ontkent niet dat haar ziekte door de zonnebank is veroorzaakt. Nu waarschuwt ze anderen tegen overmatig zonnen en naar buiten gaan zonder zonnebrandcrème. Dankzij haar foto's hebben oncologen een enorme toename kunnen waarnemen in de interesse rond huidkanker. Tawny heeft maar één ding te zeggen:

"Leer door fouten van anderen. Zorg dat het niet zover komt dat je door hetzonnen straks niet weet hoe je kinderen groot zullen worden".

Verspreid Tawny's oproep en deel dit!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x