logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze ouders vergeven zichzelf nooit dat ze hun zoons samen op één kamer lieten slapen. Zo kwam het tot een afschuwelijke tragedie.

Ouders doen hun best om hun kinderen maximale veiligheid te bieden, zowel in huis als daarbuiten. Niet elke situatie kan echter worden voorzien en daar kwamen de ouders van twee kleine jongens in Houston, Texas op pijnlijke wijze achter.

De vader van de kinderen van 1 en 2 legde de oudste in bed en de jongste in de wieg. Ze hadden samen een kamer. Toen hij een half uur later kwam kijken of ze rustig sliepen, zag hij dat er een tragedie had plaatsgevonden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De tweejarige was in de box van zijn broertje gekropen en had zo zijn dood veroorzaakt. De politie en medici stelden vast dat hij waarschijnlijk dicht bij zijn broertje had willen zijn en hem helaas had laten stikken.

We kunnen ons niet voorstellen wat de ouders nu doormaken. Ze hebben hun kind verloren en moeten leven in de wetenschap dat hun andere kind dit heeft veroorzaakt. Gelukkig zal de tweejarige zich volgens psychologen niet kunnen herinneren wat er is gebeurd.

Beste ouders! Wees zeer voorzichtig wanneer je jullie kinderen in dezelfde kamer laat slapen. Ze kunnen elkaar ongewild letsel toebrengen of een tragedie veroorzaken.

Deel dit artikel met andere ouders, opdat zo'n situatie zich nooit meer zal herhalen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x