logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een dakloze vond een cheque met een duizelingwekkend bedrag en... gaf hem aan de rechtmatige eigenaar. Als beloning ontving hij iets geweldigs.

Karma bestaat en het verhaal van de dakloze Elmer Alvarez is daar het beste bewijs van! Toen Elmer op straat een verloren cheque van 10.000 dollar vond, had hij deze kunnen houden voor zichzelf en zijn vriendin... In plaats daarvan ging hij op zoek naar de persoon die de cheque had uitgeschreven. Roberta Hoskie, een makelaar, waardeerde de geweldige actie van Elmer zeer en besloot net zo nobel te handelen als hij!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Roberta was in het verleden zelf enige tijd dakloos geweest en besloot Elmer te bedanken voor zijn goodwill. Ze nodigde hem uit op haar kantoor om hem publiekelijk te bedanken en te informeren over de veranderingen die hem te wachten stonden! :)

De vrouw schakelde haar contacten in en zo werd Alvarez, die Spaans en krakkemikkig Engels spreekt, ingeschreven voor een talencursus, beroepscursus en... moet zich melden voor een sollicitatiegsprek! En dat is nog niet alles! Elmer en zijn geliefde trekken in in een woning die 6 maanden vooruitbetaald is. Daarna zal het paar prima zelf de kosten kunnen dragen.

Roberta begrijpt als geen ander dat er soms maar weinig nodig is om op straat te belanden of... geweldig carrière te maken. Omdat Elber zich zo nobel heeft gedragen, is zijn hele leven veranderd. Ook dat is karma!

Deel dit bijzondere en inspirerende verhaal en bekijk de tv-reportage:

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x