logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Het ziekenfonds wilde de kosten voor de operatie van hun driejarige dochter niet dekken. Toen werd ze gebeld door een bevriende dokter.

Het verhaal van de 3 jaar oude Melyssa Delgado Braga toont aan dat we ons gelukkig moeten prijzen dat we gezond zijn! Terwijl we allemaal jagen op geld en een carrière, zijn er mensen die dromen van niets anders dan het normale leven van een gezond persoon. Dankzij de hulp van mensen met een gouden hart kan Melyssa's wens in vervulling gaan!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Een gezwel blokkeerde de doorbloeding, waardoor het meisje voortdurend moet was, ziek werd en veel huilde. Haar ouders, de 21-jarige Caroline en 25-jarige Manasses waren wanhopig. Ze hadden geen geld voor een operatie door een privékliniek en de Braziliaanse gezondheidszorg voorzag geen gratis hulp voor dit soort gevallen.

De ouders van het meisje richtten een website op waarop ze informatie over Melyssa begonnen te plaatsen en vroegen om financiële steun voor een operatie in de Verenigde Staten.

Gelukkig kwamen de juiste mensen op de hoogte van het verhaal van dit meisje! Dankzij hun hulp kon een wonder geschieden. Lees verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x