logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Het ziekenfonds wilde de kosten voor de operatie van hun driejarige dochter niet dekken. Toen werd ze gebeld door een bevriende dokter.

Celso Palmieri, een Braziliaanse chirurg in het ziekenhuis in Shreveport in de staat Luisiana, hoorde over Melyssa en haar problemen met het regelen van een operatie.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Dokter Palmiere en zijn collega dokter Ghali zijn gespecialiseerd in operaties aan kindergezichten. Palmiere belde Melyssa's ouders op en bood zijn hulp aan! De hele familie vloog naar Amerika om het dochtertje bij te staan in deze moeilijke momenten voor en na de operatie, die haar leven helemaal zou veranderen.

Overigens nam de non-profitorganisatie Willis-Knighton Health System de reis- en verblijfskosten van de familie voor haar rekening.

De ouders van het meisje weten niet hoe ze iedereen moeten bedanken, hoewel ze ook erg bang waren. Braziliaanse artsen hadden gezegd dat Melyssa de operatie waarschijnlijk niet zou overleven omdat haar lichaam te verzwakt was. De zwelling begon de tanden en kaken van het meisje aan te tasten. De chirurgen waren echter niet van plan om op te geven zonder strijd! Na een moeilijke operatie van 8 uur lukte het de zwelling te verwijderen, die meer dan 2 kilo woog! Op de volgende pagina kun je zien hoe Melyssa er nu uitziet.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x