logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een oude man begon zich te verontschuldigen dat hij de rij ophield. De reactie van de caissière is onbetaalbaar.

We leven in tijden van voortdurende haast. Soms vergeten we dat sommigen wat meer tijd nodig hebben omdat ze niet meer in staat zijn om alles heel snel te doen. Dit verhaal op Facebook herstelt ons vertrouwen in de mensheid en zet tegelijk aan het denken. Zulke verhalen zouden immers normaal moeten zijn en geen uitzondering...

Er kwam een oude man bij de kassa van de Walmart. Toen hij langzaam zijn munten aan het tellen was, voelde hij zich opgelaten omdat hij de rij ophield. Hij begon iedereen te verontschuldigen die achter hem in de rij stond. De reactie van de caissière was echter schitterend en begripvol.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ze zei geduldig: "Het is geen enkel probleem, we kunnen samen tellen". De oude heer zei voortdurend sorry en hij was duidelijk zenuwachtig. Gelukkig was daar een vrouw met een gouden hart die hem hielp en geduldig was.

Wat is er toch met onze wereld gebeurd dat zulke situaties als bijzonder worden beschouwd terwijl ze heel gewoon zouden moeten zijn? Deel dit alsjeblieft met iedereen. Misschien kunnen we de wereld samen beter maken.

Zulk gedrag zou normaal moeten zijn!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x