logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een straatmuzikant die een nummer van Rod Stewart speelde, werd op de best mogelijke manier verrast door de ster in eigen persoon.

Rod Stewart heeft een van de meest unieke stemmen. Zijn karakteristieke hese geluid is een handelsmerk van deze geweldige artiest. Iedereen kent vast wel zijn hits Sailing, Da ya think I'm sexy en Have I told you lately. Hieronder kune je echter zien wat een talent deze artiest heeft en wat een grote ster het is.

Toen Rod Stewart over Picadilly Circus in Londen liep, probeerde hij zich niet te verbergen voor de menigte. In een rode mantel en met zonnebril verborg hij zich niet voor fans. Wat hij echter deed toen hij een straatgitarist zag die zijn nummer Handbags and Gladrags speelde, geeft blijk van zijn enorme talent.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op deze ontmoeting van de straatartiest en grote zanger kun je makkelijk zien dat Rod Stewart geen computerondersteuning of playback nodig heeft. Zijn stem is nog net zo prachtig als vroeger. De klasse van zangers kun je horen tijdens live-optredens. Kijk zelf maar!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x