logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een scan van het hoofd van een jongen schokte de artsen. Nu willen zijn ouders andere ouders waarschuwen!

Pas wanneer iemand ouder wordt van een kind, wordt hij zich bewust van alle mogelijke gevaren in huis. Dingen waar we voorheen nooit aan dachten, blijken ineens een serieus gevaar voor onze kleintjes. Natuurlijk doet iedere ouder zijn uiterste best om optimale veiligheid te garanderen maar soms zijn ongelukken niet te vermijden, zoals ook in het geval van Chen Chen,

Toen de jongen op zijn bed aan het springen was, verloor hij zijn evenwicht en viel hij op de grond. Helaas kwam hij met zijn hoofd terecht op de stekker van een voedingskabel.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het uiteinde van de kabel stak in zijn hoofd. De ouders namen hem meteen mee naar het ziekenhuis. Daar begonnen de dokters meteen met het redden van zijn leven. Op de röntgenfoto is te zien hoe de kabel vastzat in Chen Chens hoofd. De foto's zijn afschuwelijk en gingen de hele wereld over als waarschuwing voor andere ouders. In een drie uur durende operatie lukte het de artsen om het voorwerp uit het hoofd van de jongen te verwijderen.

Het is onduidelijk of dit ongeval van invloed zal zijn op zijn gezondheid in de toekomst. De artsen zijn vooralsnog optimistisch. Dit dramatische verhaal is een waarschuwing voor alle ouders.
Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Deel dit met andere ouders om ook hen te waarschuwen Geef Deel.ze een vind-ik-leuk om de meest interessante verhalen te zien

Deel dit met andere ouders.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x