logo Dingen die er toe doen. Deelze!

4 jongens zagen een dronken meisje met een oudere man en vonden het meteen verdacht.

Iedereen kan getuige zijn van een gevaarlijke situatie, maar hoe we reageren hangt alleen van onszelf af. De ene doet alsof hij niets ziet en vreest voor zijn eigen veiligheid, anderen willen zich er niet mee bemoeien of zijn bang dat ze misschien iets verkeerd interpreteren... Ook zijn er mensen die reageren op hun intuïtie en in actie komen. Zo ook vier tienerjongens die in het park aan het skateboarden waren toen ze iets vreemds waarnamen.

Arnaud Nimenya, Carsyn Wright, James Hielema en Starlyn Rives-Perez waren aan het oefenen op hun skateboards toen hun aandacht werd getrokken door een man met een 15-jarig meisje.

De oude man was goed gekleed maar het meisje was helemaal vies, slonzig en duidelijk dronken.

De jongens wisten niet zeker wat de man wilde, maar iets beviel hen niet en daarom kwamen ze dichterbij. De onbekende verzekerde hen dat alles in orde was en dat hij wachtte op de vader van het meisje, die haar mee naar huis zou nemen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas, op het eerste gezicht geloofden de vier jongens de vreemde, maar nog steeds was er iets dat hen verontrustte. Voor de zekerheid pakten ze hun skateboards en begonnen ze dit ongewone paar te zoeken. Wat ze toen zagen in een donker steegje, was ijzingwekkend!


De man was haar aan het verkrachten terwijl het dronken meisje schreeuwde van pijn en angst.

Toen de verkrachter de groep jongens zag, probeerde hij te vluchten maar dat stonden ze niet toe. Een van hen belde de politie en de rest hield de misdadiger vast.

De jonge Canadezen hadden het meisje beschermd tegen ongewenste zwangerschap of zelfs de dood. Als ze meteen op hun intuïtie waren afgegaan, was het meisje er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Er zijn vast weer veel mensen die vinden dat ze het er zelf naar had gemaakt omdat ze had gedronken, maar wij vinden dat absoluut niemand het recht had om haar ooit zo te misbruiken. Laten we misdadigers niet in bescherming nemen met dit soort loze argumenten!

Laten we altijd helpen! Als jij dit meisje ook te hulp zou komen, deel dan dit artikel.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x