logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wijs de domste persoon op de foto aan... Je keuze zegt veel over je persoonlijkheid.

Iedere keuze verraadt een eigenschap van onze persoonlijkheid, en het gaat hier helemaal niet om een grote beslissing zoals het land waar we wonen of werken. Deze kleine keuzes zeggen veel over ons en daarom vragen we je om de onderstaande test te doen en erachter te komen of je een passief, assertief of misschien wel ietwat agressief karakter hebt.

1. Nummer 1

Als je denkt dat de domste van de foto de nummer 1 is, die wacht tot hij door iemand anders uit de boom valt, dan ben je het type dat snel opgeeft. Je mening is vrij makkelijk te beïnvloeden door anderen, vooral omdat je confrontaties uit de weg gaat en niet houdt van conflicten. Je hebt een goed hart en bent eerlijk, wat sommigen graag misbruiken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Nummer 2

De keuze voor nummer 2 betekent dat je vaak beslissingen neemt op basis van emoties, te snel en zonder na te denken. Daardoor zie je het totaalplaatje niet en... maak je fouten. Je hoeft jezelf alleen maar iets meer tijd te gunnen om elke beslissing te overwegen. Je hoeft niet altijd zo koppig te zijn! :)

3. Nummer 3

Is je keuze gevallen op nummer 3? Dat betekent dat je je zelden overgeeft, tot het einde je gelijk volhoudt en gelooft in het succes van je eigen plannen. Je bent geweldig goed in het nemen van beslissingen over belangen, want je hebt altijd enkele noodoplossingen achter de hand.

Op de volgende pagina vind je de beschrijving van nummer 4.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x