logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een ex-satanist is ontsteld wanneer hij ziet hoe Christelijke ouders Halloween vieren met hun kinderen

Halloween is in de mode als feestdag en wordt gevierd op 31 oktober. Het is vooral populair in de Verenigde Staten maar sinds enkele jaren is een duidelijke toename zichtbaar van Halloweenfeesten overal ter wereld. Zo worden op scholen themafeesten georganiseerd, kun je naar verkleedfeesten in clubs en worden er op tv Halloweenfilms uitgezonden. Op straat lopen kinderen verkleed als spoken, heksen en vampiers, die van huis tot huis gaan en om snoep vragen. Klinkt als groot plezier, maar volgens ex-satanist John Ramirez is hier niets grappigs aan. Hij waarschuwt ouders voor dit soort gewoontes.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ramirez citeerde de woorden van Anton LaVey, de oprichter van de kerk van satan:

"Wij zijn blij dat Christelijke ouders hun kindere toestaan om de satan tenminste één keer per jaar te vereren".

John Ramirez, zo meldt Charisma News, houdt zich al jaren ver van satanisten vandaan en waarschuwt andere voor datgene wat hij zelf heeft meegemaakt. Hij vertelt dat Halloween voor mensen die in demonen geloven net zo belangrijk is als Pasen voor Christenen...

Ramirez voegt toe dat we ons meer moeten focussen op 1 november, wanneer we Allerheiligen vieren en onze naasten te herdenken die niet meer onder ons zijn, of we nu gelovig zijn of niet.

Het delen waard.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x