logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een politieagent hield een auto aan met vijf oude dames erin. Even later kon de man niet meer stoppen met lachen.

Sommige verhalen zijn zo goed dat het niet uitmaakt of ze waargebeurd zijn! De situatie van dit artikel is waarschijnlijk echt, want als je ziet waar onze dolle oma's toe in staat zijn, dan is het helemaal in hun stijl... :)

De agent hield een auto aan die te langzaam over de snelweg reed en zo een gevaar vormde voor andere weggebruikers. De auto reed slechts 22 km/u! Onmiddellijk zette de politieman de auto aan de kant, maar even later was hij sprakeloos. Achter het stuur zat een oude vrouw en haar vier medepassagiers waren van dezelfde leeftijd. Ze leken alle vijf erg geschrokken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De geschrokken vrouw achter het stuur begon aan de agent uit te leggen dat ze de snelheid helemaal niet had overschreden! De man antwoordde dat ze niet te snel reed maar juist te langzaam!

"U moet weten dat te langzaam rijden net gevaarlijk kan zijn voor andere automobilisten als te snel".

De verbaasde vrouw legde uit dat ze zich had gehouden aan de maximumsnelheid van DEZE snelweg: 22 km/u. Het duurde even voor de agent begreep waar deze vrouw het over had... Ze dacht dat het nummer van de snelweg, de E22, de maximumsnelheid was! De agent probeerde zijn lachen in te houden en hielp de vrouw uit haar vergissing, maar kon niet laten om de vraag te stellen die hem bezig had gehouden vanaf het moment dat hij deze bijzondere reizigers zag...

"Voordat u verder rijdt, heb ik nog een vraag. Is alles in orde? U ziet er erg nerveus uit"

"Ach, er is niks. Dat gaat zo weer weg" - antwoordde de veouw - We komen net van de A142".

Deel deze post met iedereen die houdt van het leven en niet bang is om nieuwe dingen te proberen, ongeacht hoe oud hij of zij is! :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x