logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wat deze tiener wilde doen in ruil voor een iPhone 8 is onvoorstelbaar.

In deze tijden is het kunnen laten zien van trendy en dure gadgets voor veel mensen het belangrijkste. Het met de tijd mee zijn is vooral belangrijk onder jongeren, wat kan leiden tot heel gevaarlijke situaties.

Het tienermeisje van deze video wilde koste wat kost een iPhone 8 kopen (deze kost ongeveer 1000 euro). Al haar vriendinnen hadden er een en zij wilde niet achterblijven... Om snel te verdienen, besloot ze hetzelfde te doen als haar vriendin op school: haar maagdelijkheid te verkopen. Ze werd voor deze vreselijke fout behoed door een blogster op YouTube.

Toen een blogster op het internet het aanbod zag van deze 17-jarige, besloot ze te reageren. Ze deed alsof ze een man was die geïnteresseerd was om 'geld te ruilen voor maagdelijkheid' en vroeg vervolgens haar vrienden om hulp.

De tiener was er zeker van dat er een man langs zou komen om 'zaken te doen'.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ze schrok toen er ineens andere mannen de hotelkamer binnenkwamen, waarvan één met een camera, en zeiden dat iedereen zich geweldig zou vermaken... Xiao Chen was ervan overtuigd dat ze het slachtoffer zou worden van groepsverkrachting, of zoals de blogster uitlegde die even later binnenkwam, van haar eigen stommiteit.

De blogster Nana hoonde:

"Ben je nu bang? Een beetje laat hè?!"

Moeilijk te geloven dat deze 17-jarige in staat was om haar eigen lichaam te verkopen voor een telefoon. Het is onvoorstelbaar dat ze zo snel een hotelkamer nam. Laten we hopen dat deze provocatie sommigen aan het denken zal zetten...

We waarschuwen dat deze video echt schokkend is, maar het meisje niks overkomen is. Ze is gewoon erg geschrokken.

Deel dit als waarschuwing!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x