logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Sinds haaer verloofde bij haar was ingetrokken, gedroegen haar honden zich vreemd. Dankzij verborgen camera's ontdekte ze de schokkende waarheid.

Dit nare verhaal toont aan dat we waarschijnlijk nooit kunnen zeggen dat we iemand goed hebben leren kennen... Ninna Mandi uit Rio de Janeiro was ervan overtuigd dat ze alles wist van haar verloofde, Rafael Hermida. Het paar woonde samen en zou binnenkort gaan trouwen. Gelukkig ontdekte de 26-jarige vrouw op tijd dat ze een monster zou trouwen!

Ninna viel op dat er allemaal blauwe plekken op de lichamen van haar twee honden zaten. De Franse bulldogs waren ontzettend bang voor haar aanstaande echtgenoot. Ninna wist niet wat er met haar honden aan de hand was dus besloot ze voor de zekerheid om verborgen camera's te plaatsen. Wat die vastlegden, wat verschrikkelijk!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Uit de camerabeelden bleek dat haar verloofde de honden sloeg wanneer ze niet thuis was. De dieren vluchtten voor hem maar hij trok ze onder de tafel vandaan en kwelde ze. Toen Ninna erachter kwam, nam ze direct een terechte beslissing: Ze annuleerde de verloving, gooide Rafael uit huis en ging naar de politie.

Helaas, Rafael vluchtte het land uit, maar we rekenen op een rechtvaardige afloop. En Ninna heeft geen reden om treurig te zijn om zo'n liefde... Iemand die dieren slaat zal ook geen remmingen hebben om een vrouw te slaan.

We waarschuwen dat de onderstaande beelden scènes bevatten die schokkend kunnen zijn voor sommige mensen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x