logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Haar treiteraars maakten haar benen belachelijk. Ze snoerde iedereen de mond door een foto van dichtbij te publiceren.

Jacqueline Adan weet maar al te goed dat sommige mensen het heerlijk vinden om anderen te kwetsen. Zelf was ze het slachtoffer van kwaadwillende, gewetenloze personen die haar uiterlijk becommentarieerden zonder dat ze ergens vanaf wisten.

Deze Amerikaanse vecht al jaren tegen ernstig overgewicht. Toen ze 220 kilo woog, vond ze dat er een grens bereikt was. Ze veranderde haar dieet en begon langzaam maar zeker fysieke activiteit in haar dagelijkse routine op te nemen. Zo viel zij in korte tijd 150 kilo af maar de prijs die ze hiervoor betaalde was hangend vel. Dat kon haar even niet schelen. Voor het eerst in jaren durfde ze een bikini aan op vakantie! Helaas waren er ook mensen die haar moedige beslissing keihard bekritiseerden... Jacqueline schreef op haar Instagram-account:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

"Een paar weken geleden was ik op vakantie in Mexico. Voor het eerst in hele lange tijd durfde ik me in badkleding te vertonen. Voorheen schermde ik mijn lichaam af zoveel ik kon. Ik ben enorm afgevallen, maar zodra ik aan het zwembad verscheen, voelde ik me plotsklaps weer een 200 kg zware vrouw... Want daar begon het. Een echtpaar in de ligstoelen naast me begon te wijzen en me uit te lachen.

Ik haalde diep adem en liep naar het water. De meesten doen dit achteloos maar voor mij was het een belangrijke gebeurtenis. Ik vluchtte niet. Ik ben veranderd en heb meer zelfvertrouwen. Ik weet dat mijn huid er slecht uitziet en nog steeds accepteer ik mezelf niet volledig; ik weet dat mensen met uit zullen lachen, maar ik heb mezelf wat beloofd en daar ga ik me aan houden.”

Ga naar de volgende pagina om te lezen wat Jacqueline besloot.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x