logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De werking van honing en kaneel is fenomenaal!

We hoeven waarschijnlijk niemand te overtuigen van de geweldige eigenschappen van honing. Denk aan de verbetering van de weerstand en de energie die het geeft. Minder bekend is de werking van kaneel. Dat is jammer, want deze smaakvolle specerij bevordert je stofwisseling.

Door honing en kaneel te combineren, beschermen we de maag tegen vele klachten en wordt het metabolisme aanzienlijk versneld (met gauw een smallere taille als gevolg) waardoor we boordevol energie raken! Hoe combineer je de eigenschappen van deze twee natuurlijke ingrediënten optimaal?

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Men neme:

- halve theelepel kaneel,
- theelepel honing,
- 0,5 liter kokend water.

Breng eerst het water aan de kook in een pan. Voeg de kaneel toe en kook het geheel circa 10 minuten op middelhoog vuur. Haal de pan van het vuur met de deksel erop en wacht tot het water is afgekoeld. Vervolgens voeg je de honing toe.

Drink dit mengsel twee keer daags, voor het ontbijt en voor het slapengaan. Je zult snel effecten zien: het suikergehalte normaliseert, de stofwisseling versnelt en maagproblemen zijn verleden tijd. Het proberen waard!

Deel deze goede tip met je vrienden! Deel dit!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x