logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Conducteurs zwaaiden 3 jaar lang naar een meisje dat naar hen lachte vanuit een nabij kantoor. Op een zekere dag zagen ze een opschrift op het lege raam.

Toen het kantoor van Briana, Hefley Shapard, ging verhuizen, ontdekte de vrouw dat een van de ramen uitkeek op het spoor. Het enkele jaren oude dochtertje van Briana was hier verrukt over.

Het meisje stond elke dag voor het raam en zwaaide naar de langsrijdende treinen. Na enkele dagen merkten de conducteurs hun kleine fan op en begonnen ze terug te zwaaien en te lachen. Zodra de trein het kantoor naderde, floten de conducteurs op hun fluitjes en rende het meisje naar het raam om naar haar vrienden te zwaaien.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Helaas was het na drie jaar tijd voor haar eerste schooldag. Briana's dochtertje kon niet meer naar de conducteurs zwaaien, hoewel deze nog steeds floten en zwaaiden naar een leeg raam. Daarop besloot de vrouw om met een stift op een groot vel te schrijven "Ze gaat nu naar school!". Briana wist niet zeker of iemand haar bericht zou kunnen lezen maar ze hoopte dat het treinpersoneel de afwezigheid van het meisje zou begrijpen.

Op een zekere dag klopte er een onbekende man aan bij het kantoor. Toen Briana opendeed, bleek het een van de conducteurs te zijn die elke dag naar het meisje had gezwaaid. De man wilde weten wat er was gebeurd met het kleine blonde meisje dat hun werkdagen opfleurde.

De conducteurs hadden het bericht op het raam niet kunnen lezen, maar hadden terecht vermoed dat de kleine nu naar school ging. Ze wilden het alleen even zeker weten. De man zei tegen de moeder dat al zijn collega's dol op het meisje zijn omdat zij dat straaltje vreugde is dat iedere werkdag leuker maakt. Vervolgens zei de conducteur dat zijn mede-conducteurs heel graag een cadeautje zouden willen kopen voor haar verjaardag, maar niet weten of haar moeder hiermee akkoord gaat. De vrouw was zo ontroerd door deze actie dat ze haar tranen niet kon bedwingen.

Hun gedrag heeft mijn het geloof in de belangeloze goedheid van mensen hersteld. Dit is een moment dat ik nooit zal vergeten. - schreef Briana.

Vergeet niet om dit schitterende verhaal te delen met familie en vrienden op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x