logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Haar man kwam om in Afghanistan. Toen ze zijn laptop openden, vonden ze een bestand dat hij voor haar verborgen had gehouden...

In september 2010 beleefde Emma Weaver de ergste momenten van haar leven. Haar lieve echtgenoot en vader van haar 9 maanden oude dochtertje Kylie sneuvelde in Afghanistan na een bomexplosie.

Todd Weaver had geen gelegenheid gehad om afscheid te nemen van zijn naasten en hen te vertellen hoeveel hij van hen hield... Wel had hij iets gedaan om er zeker van te zijn dat zijn vrouw en dochter na zijn eventuele dood een bericht van hem zouden ontvangen. De soldaat sloeg op zijn laptop twee geheime bestanden op, die Emma pas vond toen de spullen van haar man aan haar werden overgedragen.

Een van de bestanden was getiteld "Lieve Emma" en de andere "lieve Kiley".

Lieve Emma,

als je dit leest, betekent het dat ik niet naar huis ben teruggekeerd en je dus niet kon vertellen hoeveel ik van je houd.

Ik heb altijd van je gehouden, en als dat helpt dan wil ik dat je weet dat, hoewel ik niet meer fysiek bij je zal zijn, ik altijd over je zal waken. Ik zal je nooit verlaten en ik weet dat je het nu vreselijk moeilijk hebt, schat, maar dat je sterk bent en hier overheen zult komen.

Onthoud dat god weet wat het beste voor ons is. Probeer troost te putten uit die gedachte. Het moest om een of andere reden zo zijn, hoewel je dat nu niet kunt geloven.

Je bent voor mij het allerbelangrijkst! Ik had niet kunnen dromen van een mooiere, zorgzamere en liefdevollere vrouw. Onze gezamenlijke herinneringen waren de beste in mijn leven. Ik had een leven waar de meesten alleen van kunnen dromen. Ik ben getrouwd met een perfecte vrouw, die mij een fantastisch kind heeft gegeven.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Wees sterk voor onze dochter. Vertel haar over mij en herhaal hoeveel ik van haar houd. Haar geboortedag was de gelukkigste dag uit mijn leven.

Vertel haar dat papa in de hemel is en haar van daaruit behoedt en beschermt. Ik hou van je, Emma! Onthoud echter dat je het recht en zelfs de plicht hebt om alles te doen zodat je gelukkig zult zijn. Er zullen betere tijden komen. Je hebt nog een heel geweldig leven voor je. Ik ben blij dat we een deel daarvan samen hebben beleefd”.

Ik hou van je, Todd.

De twee brief, aan zijn dochter, roert ook tot tranen aan toe...

Lieve Kiley,

hoewel je je mij niet zult kunnen herinneren, wil ik dat je weet hoeveel je vader van je houdt.

Ik ben naar Afghanistan vertrokken toen je 9 maanden oud was. Jou en je moeder alleen achterlaten is het moeilijkste wat ik in mijn leven heb moeten doen. Kiley, jij bent mijn godsgeschenk! De beste dag van mijn leven was de dag van jouw geboorte. Elke keer als ik je zag, was mijn hart vol vreugde. Mijn leven was niet compleet totdat jij ter wereld kwam.

Je hebt geluk dat je wordt opgevoed door de beste moeder op aarde. Zorg dat je het haar niet te moeilijk maakt. Wees blij met het leven, dank god voor iedere dag en onthoud dat je vader altijd trots op je zal zijn en van je zal houden.

Papa

Laten we niet vergeten om elkaar veel liefde te tonen! Soms komen er ineens geen nieuwe gelegenheden meer...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x