logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Angstaanjagende voorspellingen van klimatologen - dit jaar zal het de koudste winter in 100 jaar zijn!

We denken terug aan de winters die we beleefden in onze kindertijd. Veel sneeuw, slee en sneeuwballen. In de afgelopen jaren zijn de winters zacht en sneeuw voor Kerstmis is al enkele jaren niet meer aanwezig geweest.

We zijn gewend geraakt aan regen en modder in de komende periode. Echter, als je van plan bent om iets nieuws te kopen voor de herfst / winter , raden wij je aan te investeren in een warme jas ! Volgens klimatologen zal dit jaar de winter de koudste in 100 jaar zijn!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Juist door klimaatverandering en voortdurende catastrofe is het weer 'gek' geworden. Volgens de laatste informatie die is gepubliceerd in weather.com is de druk tussen het Noordpool en Noord-Europa afgenomen, waardoor een arctische getij naar Europa komt . Experts zeggen dat de laagste temperaturen in december en januari kunnen worden verwacht.

Wetenschappers praten ook over verminderde zonneactiviteit, die nu zo'n laag niveau bereikt heeft in de laatste 50 jaar . Vorige week waren er temperaturen in Ierland, die in september ongebruikelijk en vrij zeldzaam zijn.

"Deze winter zal lang en ijzig zijn. Europa staat voor lage temperaturen, zware sneeuw en sterke winden." , voegen ze toe.

Vergeet niet om deze informatie te delen met familie en vrienden op Facebook.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x