logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De politieagent vraagt aan de vrouw om de koffer te openen, wat ze met de camera vastlegde, heeft internetgebruikers geschokt!

Wanneer men gestopt wordt door de politie is vaak een zenuwachtige ervaring. Voor een vrouw uit de Verenigde Staten was deze situatie bijzonder stressvol toen ze op weg was naar een sollicitatiegesprek.

Zodra de politieagent het raam naderde, vroeg hij aan Chy-Niece om haar koffer te openen. De vrouw begreep niet wat de reden was waarvoor ze werd gestopt, dus ze haalde haar mobiele telefoon uit en besloot het hele evenement op te nemen. Na een moment is er iets onverwachts gebeurd ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Agent Jenkins merkt op dat de lichten van haar wagen niet goed werkten. Ze was erg verrast door dit feit, omdat ze een paar dagen eerder bij een garagist was en vroeg om ze te veranderen. Chy-Niece heeft zich mentaal voorbereid op een boete, maar wat de politie deed, was een schok voor haar.

De agent vroeg de vrouw om de koffer te openen en begon de kabels te bekijken die naar de stoplichten leiden. Na een moment van "DIY" begonnen de lichten te werken.

De vrouw was erg onder de indruk van het behulpzame gebaar van de politieman en besloot hem op Facebook te bedanken. Meer dan 400.000 mensen waren het met haar eens en vond haar bericht leuk en deelden het snel.

Denk je dat meer mensen er een voorbeeld aan moeten nemen? Deel het dan verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x