logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De familie ging op vakantie en liet hun hond bij een dog-sitter. Bij hun terugkomst bekeken ze een schokkende opname van hen.

Het achterlaten van een geliefde huisdier wanneer we op vakantie is voor de meeste gezinnen een moeilijke ervaring. We willen altijd ons huisdier onder de zorg van een vertrouwd persoon achterlaten.

Toen de familie op vakantie ging, contacteerden ze James Liakos, een professionele zorgverlener. Skylar, de vrouw van de hond, werd onmiddellijk verliefd op James, dus ze besloten hem in te huren. Zij hebben onmiddellijk James geïnformeerd dat Skylar een zeer energieke en hyperactieve hond was en veel beweging nodig had. Ze realiseerden zich niet dat James net zo energiek was !

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Bij terugkomst van vakantie gaf James de familie een link naar een opname op Youtub, die zijn werk en Skylar's werk in hun afwezigheid gedocumenteerd had. Wat ze zagen verstomde hen helemaal! Liakos legt de bar hoog voor alle dierenverzorgers ...

De man zorgde beter voor de teef dan de eigenaren zich hadden kunnen voorstellen. Hij heeft niet alleen de hond eten en drinken gegeven. James nam de hond op een wandeling, leerde nieuwe trucs aan en knuffelde haar toen ze haar familie miste. Bekijk alvast de mooie opname! Een glimlach gegarandeerd :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x