logo Dingen die er toe doen. Deelze!

9 tekenen dat een overledene je probeert te contacteren.

De dood van een geliefde is een van de moeilijkste ervaringen die een mens kan ervaren. Maar veel mensen geloven dat de dood niet het einde is, en de doden blijven vaak bij ons, beschermen en houden van ons. Mensen die dit geloven , een medium en vele andere 'gewone' mensen praten over bizarre gebeurtenissen die hen laten geloven dat de doden hen proberen te contacteren. Misschien is er geen wetenschappelijk bewijs voor , maar we vinden het de moeite waard om een open geest te houden voor zo'n mogelijkheid. Hieronder stellen wij de 9 meest voorkomende tekenen die 'aanwijzen' dat een geliefde persoon ons probeert te contacteren vanuit de onderwereld.

1. Vrienden ruiken

Reuk is het gevoel dat het meest geassocieerd wordt met herinneringen. Mensen die beweren dat ze de aanwezigheid van doden hebben ervaren, praten over bekende geuren zoals het parfum van een overleden vrouw en zelfs de geur van sigaretten die de echtgenoot rookte.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Ontmoeten in Dromen

Een van de meest voorkomende vormen van contact met de doden is dromen. Veel mensen zeggen dat de doden hen in een droom hebben bezocht, hen waarschuwden of zeiden dat alles goed komt.

3. Verplaatste voorwerpen

Voorwerpen die bijzonder dicht bij het hart liggen en ons met de doden associëren, zijn een sterke band met hun ziel. Als ze plotseling niet meer liggen waar we ze gelegd hebben, kunnen we ervan uitgaan dat de overledene ons probeert te contacteren.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x