logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Bekijk wat er gebeurt als je een kom met zout en azijn in je slaapkamer plaatst. Dankzij dit idee ging mijn problemen weg!

Of je nu bijgelovig bent of niet, het kan geen kwaad om het eens te proberen, velen van ons hebben al van ‘slechte energie' gehoord: mensen kunnen het voelen (zogenaamde energievampieren),in kamers en op evenementen. Zij die de 'slechte energieën' voelen zich moe, koud, geïrriteerd ... Feng shui specialisten hebben hun manieren om zich te ontdoen van de negatieve kracht van ons huis, wij stellen je de populaire manier voor ...

Om de slaapkamer van slechte energie te ontdoen , hebben we een half glas water nodig, een eetlepel azijn en een theelepel zout.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

We roeren niet tot het zout is opgelost , we voegen het alleen toe in azijnwater en laten het naar de bodem van de container vallen (bij voorkeur glas, transparant). Wij plaatsen de kom of glas op de plaats waar we meestal slecht voelen en wachten 24 uur ...

Na het einde van de dag controleren we of het zout opgelost is. Als dit het geval is, moet het proces herhalen tot het zout onderaan blijft. Dan, volgens wat ze zeggen, zijn we er zeker dat het huis is gereinigd van slechte energie.

Lees verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x