logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hou je niet van gewoon water? Deze drank is een gezond alternatief en bovendien - het is zo lekker!

Ons lichaam bestaat uit meer dan 60% water, zodat hydratatie van het lichaam zeer belangrijk is voor een goede werking. Een uitgedroogd persoon krijgt te lijden aan verminderde bloedsomloop, constipatie, droge huid en migraine.

Iedereen wordt dagelijks overladen met informatie over hoe belangrijk het is om water te drinken. Veel mensen vinden het echter niet leuk en dromen van een drankje met een vleugje smaak. We hebben een simpel recept voor een vruchtensap dat lekker en gezond is .

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Combineer alleen 3 ingrediënten die hoge hoeveelheid vitamine C en antioxidanten bezitten. Komkommer wordt beschouwd als een gewone groente, maar zijn eigenschappen en voedingswaarde worden niet vaak gewaardeerd. Eigenlijk is komkommer rijk aan antioxidanten en vitaminen. Daarnaast bevat het veel water (bijna 97%), die de dorst op een warme dag zal lessen. Daarnaast werken komkommers als diureticum, daarom wordt het aanbevolen bij nierziekte en urine-kanaal infecties, en helpt ook het lichaam van gifstoffen schoon te maken. Citroen is een goede bron van bèta-caroteen, vitamines B en E, kalium, magnesium, natrium en ijzer. Ze bevatten ook terpeen die de productie van speeksel stimuleert. Aanmaak van speeksel doet de spijsverteringsenzymen groeien , citroenen stimuleren ook de spijsverteringsprocessen, versnellen het reinigen van het lichaam - bevordert gewichtsverlies. Munt verlicht maagdiscomfort, regelt ademhaling, werjt kalmerend, anti-emeticum, werkt als ontsmettingsmiddel, verlicht pijn.

Bereiding

Voeg 8 kopjes water toe in een kruik, snij een halve komkommer in schijfjes, snij twee citroenen en voeg een handvol munt toe. Plaats in de koelkast en laat het overnacht.
Klaar!

Deel dit eenvoudige recept met familie en vrienden op Facebook :) Iedereen zal blij zijn om mee te weten over een gezond en heerlijk alternatief voor water :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x