logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De dierenarts vroeg zich af wat een vreemde wond op de buik van de puppie was. Wat hij ontdekte is verschrikkelijk!

Dierhandel is geen mythe. De situatie die in dit artikel wordt beschreven, gebeurde in Brazilië, maar in de praktijk wordt elke dag wereldwijd dieren alleen brutaal behandeld voor één doel, zodat iemand rijk kan worden.

De volgende situatie werd gemeld door een dierenarts van de kliniek "Vet em Domicilio". De dokter kwam naar een man die thuis een pup heeft van ongeveer 20 dagen oud. Wat hij vond was een nachtmerrie! De dierenarts schreef:

"Helaas is het werk van een dierenarts niet altijd een prettige dag , en dit was er zeker geen. Ik kwam bij eenpup van ongeveer 20 dagen. De eigenaar kocht hem op het internet als een Pinczer's puppy. Haar puppy had een vreemde wond op de maag. En was niet in staat om te plassen".

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Zijn eigenaar had het van het internet gekocht als een vrouwelijke Pinscher. Toen hij thuis kwam, merkte hij een wonde op de buik van het dier en hij kon niet plassen. Naarmate de uren voorbij gingen, werd de buik van de pup erg opgezwollen . Toen ik hem opnam, besefte ik dat het eigenlijk een mannetje was die de voorhuid was afgesneden om te worden verkocht als een vrouwtje.

De hond is na een spoedoperatie ergelukkig wat beter aan toe. Op de volgende pagina zie je hoe hij er nu uitziet.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x