logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een recept voor lekker ananaswater dat een vitamine-bom is, helpt gewicht te verliezen en elimineert gewrichtspijn!

Onze lichaam bestaat uit meer dan 60% water, zodat hydratatie van het lichaam zeer belangrijk is voor een goede werking. Een uitgedroogd lichaam lijdt tot een verminderde bloedsomloop, constipatie, droge huid en migraine.

Iedereen wordt elke dag overladen met informatie over hoe belangrijk het is om water te drinken. Veel mensen vinden het echter niet leuk en dromen van een drankje met een smaakje. We hebben een simpel recept voor vruchtensap dat lekker en gezond is

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ananas en venkel - een super duo!

Ananas bevat bromelain die een krachtig anti-inflammatoire middel is die pijn en zwelling verzacht en bevordert de genezing van weefsels. Op zijn beurt stopt anijs de parasieten, heeft een slijmoplossend en blijvend effect. Uit een studie uit 2015 bleek dat het elke dag drinken van ananassap de symptomen van astma verminderde en dit ertoe leidt om gewicht te verliezen.

Ingrediënten

- 8 glazen warm water
- een half glas geschild en gesneden ananasblokjes
- theelepel anijszaad/ venkel

Voorbereiding :

Was de ananas en schil het. Snij het in een grote blokken en gooi het in een pot. Voeg 8 glazen warm water toe. Bestrooi na het afkoelen met anijszaad, bedek het en laten overnachten. Het is zo makkelijk! Ananaswater is klaar! Je kan het drinken na het door een vergiet te laten lopen, of als je liever het ruw hebt, kan je het gewoon drinken en de zaadjes opeten. Deel dit prachtige recept met familie en vrienden op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x