logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een natuurramp na een natuurramp ... Wat nog te komen staat is verschrikkelijk.

De wereld is er slecht aan toe en het is niet alleen een constante bedreiging van terrorisme. Het lijkt erop dat onze planeet ook genoeg aan mensen heeft ... Aardbevingen, overstromingen, orkanen - het is de dagelijkse routine in veel regio's van de wereld. En wetenschappers waarschuwen dat dit niet het einde is van natuurlijke catastrofes! En een andere is aan het naderen.

Onlangs hebben we de grootste zonnestorm in 12 jaar gehad, die op zijn beurt een krachtige magnetische storm veroorzaakte.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het nieuws van volgende aardbeving komt onze richting uit. Kijk maar naar de laatste cataclysm in Mexico - zo'n enorme aardbeving vond plaats in 1985!

Laten we de angstaanjagende orkanen niet vernoemen. "Irma" vernietigt het Caribisch gebied en Florida. Duizenden mensen zijn geëvacueerd, en er zijn al waarschuwingen voor een andere bedreiging!

Volgens deskundigen betekent het bovenstaande fenomeen slechts één ding - een andere tsunami nadert. Al in acht landen zijn alarmen aangekondigd: Mexico, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Panama, Nicaragua, Honduras en Ecuador.

Laten we hopen dat er geen andere tragische tsunami komt!

Het is de moeite waard om dit artikel te delen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x