logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen hij de bangke kinderen in de auto zag, die in de oceaan stond, wist hij dat ze hulp nodig hadden.

Tim Tesseneer reed met zijn familie naar het strand. Ze zouden een fijne dag doorbrengen, maar hun plannen werden verstoord door een ongewoon evenement dat tragisch zou kunnen geëindigd zijn.

Op het strand van Daytona Beach, Florida, waren er die dag niet veel mensen. Zijn aandacht ging snel naar een wagen die werd opgeslorpt door het water! Tim hoorde de kinderen om hulp roepen. Ze riepen dat hun mama hun probeerde te doden. De man aarzelde voor geen seconde - hij haastte zich om de kinderen en de vrouw te helpen , en belde de politie.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na enkele ogenblikken liep een man over het strand om Tim te helpen. Tim probeerde met de zwangere vrouw van drie kinderen te praten, maar hij kreeg geen respons.

De mannen konden de 10-jarige en een tweede kind uit de auto trekken, maar de jongste zat nog steeds in de autostoel. Gelukkig konden de gespecialiseerde diensten ingegrepen.

Het bleek dat een paar uur voor dit dramatische incident de politie een oproep kreeg van de zus van de mentaal onstabiele moeder van drie kinderen. De vrouw had schrik dat ze naar het ziekenhuis moest, en dat haar zus haar of haar kinderen pijn zou doen. De politie heeft de auto van de verdachte vrouw eigenlijk halt gehouden, maar ze trad normaal op, dus ze moesten haar laten gaan. Ze ging rechtstreeks naar het strand ...

Negeer nooit tekenen van psychische aandoeningen. Het kan het leven van iemand kosten. Deel verder!

Op de video zie je een opname van de reddingsoperatie:

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x