logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Jonge vrouw dacht dat ze 8 maanden zwanger was toen ze voor haar echografie ging, ze kon haar eigen ogen niet geloven!

Kirsty Butler en haar vriend Celern waren door het dolle heen toen ze hoorden dat Kirsty zwanger was. Haar buik groeide snel, alsook, hun geluk.

De dokter bevestigde de zwangerschap na 5 weken en kort daarna vertelde een andere gynaecoloog dat ze rond 30 weken was , omdat haar buik in korte tijd enorm was geworden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De echografie liet zien dat Kirsty eigenlijk zwanger was, maar dat de foetus stopte met ontwikkelen na 6 weken . Haar grote buik was gevuld met een reusachtige cyste die tot haar miskraam leidde. De vrouw werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en onderging een operatie om de beschadigde eierstok te verwijderen.

Na 6 weken in het ziekenhuis keerde Kirsty eindelijk terug naar huis. Zij en Celern willen hun familie toch nog groter maken en zijn van plan om zwanger te raken, deze keer onder de controle van een specialist.

Nu deelt Kirsty haar verhaal om andere vrouwen aan te tonen hoe ernstig ovariale cysten kunnen zijn. Voor de dood van hun verwachte kind door de cyste , had ze geen idee hoe groot de cyste zou kunnen groeien en zulke ernstige gevolgen kon hebben. Vergeet niet om haar verhaal te delen en Kirsty te helpen om het bewustzijn bij je vrouwelijke vrienden te verspreiden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x