logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zoals gewoonlijk ging hij met zijn zoon naar een car wash. Deze keer eindigde het plezier met de dood van het kind.

De familie Vanderleek overleefde een grote tragedie die kon werden vermeden, maar wie zou dit knnen verwachten? Drew, de vader van de twee jaar oude Logan en zijn oudere zus, liet zijn kinderen gewoonlijk tijdens het wassen van de auto in de wagen. De kinderen hielden van het geluid van het water dat op de auto viel, dus Drew liet de airconditioning aan, de ramen gesloten en de auto in de automatische carwash. Deze keer eindigde het plezier met een dood van de twee jarige.

Drew stond naast zijn auto toen het werd gewassen. Drew ging voor een ogenblik naar de oude man en Logan wou op dat moment iets tegen hem te zeggen. Om die reden opende hij het raam met de automatische knop. Volgens de bevindingen van de politie moest het kind per ongeluk met zijn knie op knop gedrukt hebben, hij raakte in paniek en begon te stikken. Toen Drew zijn zoon zag, rende hij meteen naar hem en belde een ambulance, maar ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na zeven dagen op de intensieve zorg eenheid, verklaarden de artsen hem hersendood.

Een moment van onoplettendheid eindigde in tragedie. We weten dat we geen situaties kunnen voorspellen, maar we kunnen de fout van deze familie vermijden. Laat nooit je kinderen alleen in de auto!

Deel dit artikel met andere ouders! Laat niemand anders deze fout maken.

Logan's ouders creëerden de volgende opname om de kleine jongen te herdenken ... De moeite waard om te bekijken:

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x