logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een angstige schoonheidsdeskundige waarschuwt alle vrouwen over deze catastrofale fout!

Wie van ons droomt niet van lange, dikke en gekrulde wimpers? Als de natuur ons die niet geeft, dan doet het er niet toe! Tegenwoordig zijn er veel mascaras, wimperverlenging en conditioners waardoor de look er natuurlijk uitziet.

Onlangs is er een erg modieuze amnier om te zorgen voor wimpers door cosmetica. Veel dames laten kunstmatige wimpers plaatsen voor een belangrijke accent: ze lijken uitzonderlijk lang en vol. Wij willen je informeren voorzichtig te zijn als je dit laat doen door een niet-gekwalificeerde persoon! Hoe dan ook, je zal zelf zien hoe slecht het kan zijn.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Emma Dhanjal uit Perth, Australië, heeft een schoonheidssalon. Een klant vroeg haar om kunstmatige wimpers te plaatsen. De klant ging in op het aanbod van een ander schoonheidsspecialist (veel goedkoper) - en de gevolgen kan je in onderstaande afbeelding zien...

De wimpers van de vrouw waren zo beschadigd dat ze niet konden worden gered! Bij het proberen om ze van haar natuurlijke wimpers te scheiden vielen haar natuurlijke wimpers allemaal uit ... Bovendien waren de oogleden van de vrouw geïrriteerd en gezwollen.
Emma waarschuwt nu andere klanten van schoonheidssalons - als je droomt van geweldige wimpers, kies dan een professional ...

Pas op!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x