logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Bijna iedereen doet dit - duizenden mensen beschadigen per ongeluk hun zicht.

Het geval van de veertigjarige uit dit artikel zou in de gedachte van elk van ons moeten zitten, omdat bijna iedereen dezelfde fout maakt als hij!

De man meldde aan zijn oogarts met ernstige symptomen. In één oog was er sprake van glasachtig schade(en helaas regenereert deze gelatineuze stof niet). De patiënt was er erg aan toe, met tijd zag hij steeds meer zwarte vlekken. De diagnose van de dokter was verpletterd - kanker.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Oogartsen zijn bang dat steeds meer patiënten last hebben van kwaadaardige neoplasma's die veroorzaakt worden door blauw licht . We zijn momenteel blootgesteld aan continu contact met dit type straling, bijvoorbeeld door het installeren van energiebesparende LED verlichting. We doen onszelf schade aan - tv's, laptops, mobiele telefoons ... Het draagt bij tot de ontwikkeling van kanker van het oog. Dit was ook het geval bij de bovengenoemde 40-jarige die het nieuws op zijn eigen telefoon doorbladerde terwijl hij in bed lag.

Om onze ogen te beschermen, laten we de computer is het best een bril te gebruiken met de juiste filter, bekijk je telefoon niet in het donker, kijk geen tv tijdens de nacht en probeer je ogen rustig te geven! Zodra we de kans hebben, laten we eens kijken naar de groene bomen, niet op het blauwe scherm. Het is voor onze gezondheid.

Zorg ervoor dat je dit artikel met vrienden deelt die voor hun ogen moet verzorgen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x