logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ik heb deze eenvoudige truc aan mijn man getoond en nu knoopt hij zijn stropdas zelf in 10 seconden!

Heb je vaak spoed om ergens te gaan ? En dan komt de vraag altijd op het laatste moment: zit de stropdas goed ? Dit gebeurde bij mij vorige maand toen we naar een galant evenement moesten! Laat voor de bruiloft van mijn nichtje, in de taxi was mijn man het moe om zijn das correct te maken. Deze keer was er echter geen probleem, omdat ik deze simpele truc vond, die laat zien hoe je de das in een paar seconden kan makenKijk zelf maar :

Deel deze slimme manier met familie en vrienden op Facebook. En voorkom veel stress en vertragingen;)

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x