logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een vrouw werd 7 uur voor haar huwelijk verkracht. 7 maanden later onthulde haar man de pijnlijke waarheid.

Terry Apudo was pastoor in een kleine kerk in Nairobi toen ze zich verloofde met Harry Olwande. De bruiloft werd al enkele maanden voorbereid. Op de dag van haar huwelijk verliet de vrouw haar huis om een kilometer naar de kerk te wandelen.

Toen ze langs de weg wandelde, merkte Terry een man op die op de moterkap van een auto zat en er achterdochtig uitzag. De vrouw liep hem voorbij en versnelde haar tempo. Plotseling sprong hij van de kap en trok haar in de auto waar twee andere daders zaten. De mannen snoerden haar mond, en toen ze probeerde haar leren uit te trekken kreeg ze de eerste slag. Een ogenblik later hoorde ze een woord dat haar bloed in haar aderen deed bevriezen.
Begin mee te werken of je zal sterven.

De nachtmerrie is eindigde niet bij het slaan. De mannen verkrachtten haar om de beurt. Toen een van hen de prop uit haar mond trok, dwongen ze haar op orale sex, ze beet een van hen in zijn mannelijke delen. De man huilde van de pijn en stak haar met een mes. Toen maakte hij de deur open en gooide haar uit de auto.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Een kind die voor haar grootmoeders huis aan het spelen was , merkte de vrouw op die uit de wagen werd gegooid. De oma belde onmiddelijk de politie. Helaas kon niemand Terry's pols voelen en werd ze als dood beschouwd. Op weg naar het lijkenhuis begon de vrouw te hoesten en het bewustzijn te herwinnen. De bestuurder hoorde dit en snelde onmiddellijk naar het ziekenhuis met haar. Ter plaatse merkte een van de verpleegkundigen op dat het slachtoffer een bloedige trouwjurk droeg en belde de nabijgelegen kerken om naar een vermiste bruid te vragen. Na meerdere telefoontjes belde ze de juiste kerk en werd Terry haar familie op de hoogte gebracht van haar verblijf in het ziekenhuis.

De verloofde van de vrouw, samen met haar ouders, ging naar het ziekenhuis. De man wilde de liefde van zijn leven niet verlaten, vooral in de moeilijkste momenten voor haar. 7 maanden later, toen Terry naar huis mocht , huwden het echtpaar uiteindelijk. Alles leek goed, maar het sprookje duurde niet lang ... Ga naar de volgende pagina om meer te weten te komen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x